2 i flokkken på kanotur

Flokken 3.–4. klasse

Du får også lov til å få ansvar og lærer å klare deg selv. På det gule skjerfmerket du får når du blir tatt opp som småspeider er det et kompass og noen fotavtrykk. De viser veien til oppdagelse av nye eventyr – den spennende veien som ligger foran deg som småspeider.

Flokken har møter hver tirsdag klokken 18:00-19:30 (utenom skoleferier). Vi er enten på lokalet eller ved Mon Plaisir/Skredderdalen. Vi er stort sett ute på de fleste møtene, så det er viktig at alle er godt kledd! Speiderne øver seg på å kle seg etter vær og aktivitet.

Fra oktober til april, er det mørkt under hele eller deler av møtet. Alle speidere må derfor ha med hodelykt/ lommelykt og bruke refleksvest.

Alle speidere må ha egen tollekniv/speiderkniv, og vi gir beskjed om hvilke møter den skal tas med.

Om det er noen som ikke skal være med på tur eller manøver, er det likevel viktig å være på planleggingsmøtene, da vi legger viktige speiderelementer til disse møtene.

I terminlisten finner du en liste over kommende møter og andre arrangementer som gjelder flokken. Vær oppmerksom på at det kan forekomme endringer i terminlisten, da vil det bli gitt beskjed med e-post og/eller SMS. Bemerk at vi ikke har møter i skoleferie-uker og i uken etter turer/manøver.

På noen av møtene behøver vi foreldrehjelp for å kunne gjennomføre. Vi vil da sende ut sms på forhånd.  Vi har normalt sett to foreldremøter/ infomøter i året, de er somoftest i forkant av våre turer.

Dersom en ønsker å begynne i flokken, eller ønsker å ha med en venn som vil teste ut må vi få beskjed på forhånd. Dette har med kapasitet, men også gjennomføring av møtet.

Er det noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt.

Ta kontakt med flokken her: flokk@4bergen.no

 Terminliste høst 2022