Vi har alltid behov for nye ledere i både tropp og flokk. Tar du utfordringen?

Har du lyst å gi deg selv en utfordring? Lære og lære bort selvstendighet og ansvarsbevissthet? 4. Bergen-Sandviken er en stor speidergruppe i hjertet av Sandviken. Sammen med oss så lærer du praktisk ledelse, i tillegg til å bli kjent med kreative og engasjerte mennesker i alle aldre.

Vi bruker Speidermetoden, der unge får prøve og feile ut fra hva de har lært slik at de blir gode til å takle fysiske og mentale utfordringer gjennom livet. Vår målsetning er å hjelpe barn og unge til å bli selvstendige, samfunnsbevisste og engasjerte og at de på sikt selv gir tilbake til samfunnet.

Speiding er sosialt, samarbeid, engasjement, vennskap, opplevelser og friluftsliv året, og verden, rundt.

Vi drar på turer i telt, på hytten vår på Byfjellene og i blant til utlandet. Våre aktiviteter er varierte, og endrer seg i takt med årstidene. Vi prioriterer samspill med hverandre og praktiske ferdigheter .

I flokken (3 -4. klasse) trenger vi 2 speiderledere som kan styrke ledergruppen og være med på å gi barn kjekke opplevelser for livet. Flokken har møte hver tirsdag 18:00-19:30 og består av 4 ledere og ca 25 speidere.  Det er tre overnattingsturer per år, en om høsten, en om vinteren og en på forsommeren.

I troppen (5-10. klasse) ønsker vi oss 2 speiderledere som kan styrke ledergruppen og ha opplæring av aspirantene. Troppen har møter om onsdagene 18:00-19:30.

Vi søker noen som:

  • Kanskje har vært speiderleder tidligere, eller har et engasjement for barn og unge
  • Tryggr voksenpersoner som liker utfordringer

Vi stiller med veiledning, støtte til snodige påfunn og et trivelig ledermiljø. Du får tilgang på hytte på Byfjellene og mulighet til å låne turutstyr. Vi dekker kontingenten.

Vi holder til i speiderlokalet vårt i Sandviksveien 41, men er også mye ute.

Vil du være med, send en e-post til gruppeleder@4bergen.no